Hotel Norida Beach

Hotel Norida Beach      

Hotelul Norida Beach este situat la 11 km de aeroportul din Kos, la 5 km de orasul Kardamena. In fata hotelului exista statie de autobuz.

Toate camerele hotelului dispun de confortul si facilitatile unui hotel de 5 stele, concepute intr-un stil modern, cu vedere la gradinile hotelului sau la mare.Toate camerele dispun de: aer conditionat, baie proprie, uscator de par, telefon, minibar, TV-satelit, seif, serviciu de desteptare, balcon sau terasa. Tipurile de camere disponibile sunt: 75 de camere standard, 210 camere Superior, 40 Maisonettes si 130 de camere Family.

Urmatoarele servicii sunt disponibile gratuit sau contra cost in cadrul hotelului: exchange, rent a car, servicii pentru copii: scaune inalte, contra unui cost suplimentar si la cerere: baby sitting; curatatorie si spalatorie, minimarket, magazin de suveniruri si bijuterii, parcare(gratuit), internet cafe, WIFI gratuit in lobby, teatru in aer liber ( capacitate de 700 de persoane), pub, jocuri video.

Hotelul Norida Beach ofera o gama larga de servicii si facilitati pentru copii: miniclub ( 4-12 ani), junior club( 12-16 ani), tobogane de apa, 2 piscine pentru copii, restaurant pentru copii, loc de joaca, programe de divertisment si alte activitati antrenante.

Aici se pot practica diverse sporturi si activitati pentru adulti prin facilitatile puse la dispozitia oaspetilor: 2 terenuri de tenis, biliard, volei pe plaja, basket, darts, canoe, windsurfing. De asemenea, hotelul dispune de centru pentru sporturi nautice, se pot lua lectii de scuba diving sau se pot face excursii cu barca.

Website: www.mitsishotels.com

Facilitati:

RestaurantBarActivitati canoeActivitati scuba-divingActivitati ski-jetActivitati windsurfingCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitLanga mijloacele de transportHotel cu parcareUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel