Hotel Olympic Lagoon

Hotel Olympic Lagoon     

Hotelul Olympic Lagoon este situat la 100 de metri de plaja si la 45 km distanta de aeroportul din Larnaca, in Ayia Napa.

Hotelul dispune de 259 de camere, toate dotate cu aer conditionat si alte facilitati precum: baie proprie, minibar, uscator de par, radio, telefon direct, TV- satelit, seif( contra cost), balcon sau terasa.

Facilitatile hotelului: o piscina interioara semiolimpica, piscine exterioare, receptie 24h, exchange, bar, 2 restaurante, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, masaj, acces inernet si rent a car.

Pentru pasionatii de sport, hotelul ofera: terenuri de tenis, teren de minigolf, sala de fitness dotata cu aparate moderne, sala de jocuri si sporturi acvative.

Pentru copii exista piscina si loc de joaca special amenajate, diferite activitati pentru varstele lor si serviciu de baby-sitting.

Pentru distractia zilnica exista echipe de animatie care se adreseaza turistilor de toate varstele. Printre activitatile si programele de distractie la care puteti participa: karaoke, acrobatii, programe din folclorul cipriot, programe de dans grecesc traditional, cabaret, seri cu diferite teme: grecesti, tropicale, mexicane, italiene. Copiii vor fi atrasi de programele special concepute pentru ei: face painting, desen, jocuri in piscina, etc.

Website: www.kanikahotels.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziMinibar in camerePiscina exterioaraPlaja in apropiereSaunaServiciu de babysittingSpaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel