Hotel Palm Beach

Hotel Palm Beach     

Hotelul Pam Beach este situat pe tarmul golfului Larnaca si dispune de o minunata gradina tropicala. Hotelul este situat la 14 km de Aeroportul International din Larnaca si la 6 km de centrul orasului Larnaca.

Este alcatuit dintr-o cladire principala si un complex cu bungalow-uri unde sunt amplasate camerele family. Unele camere family au un paravan semidespartitor intre living si zona de dormit. In plus, fata de camerele standard au o canapea extensibila pe care pot dormi 2 copii. Camerele sunt decorate in stil contemporan, in culori mediteraneene. Toate au balcoane cu vedere la gradina sau la mare.

Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina, sala de jocuri.
 
Oaspetii hotelului pot beneficia de o serie de tratamente corporale si faciale disponibile in centrul wellness, de sauna, jacuzzi si baie de aburi.

Pentru activitati hotelul dispune de: teren de squash, tenis de masa, teren de tenis. In apropierea hotelului exista un centru pentru sporturi nautice unde va puteti bucura de activitati precum: scuba diving, windsurfing, water skiing, sailing, etc.

Website: www.palmbeachhotel.com

Facilitati:

Activitati scuba-divingActivitati ski-jetActivitati windsurfingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu pay tvCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessJacuzziMinibar in camereSalon de frumuseteSaunaServiciu de desteptareTratamente fizioterapie masaj

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel