Hotel Pantheon Deluxe Villas

Hotel Pantheon Deluxe Villas      

Pantheon Deluxe Villas este un complex cu mai multe vile, ideal pentru familii, situat la 3 km de Fira, capitala insulei, in statiunea Imerovigli.

Imerovigli este una din cele mai faimoase locuri de pe insula datorita panoramei asupra calderei, a vulcanului si a intregii insule.

Facilitatile vilelor:

Toate vilele au living, chicineta complet utilata, baie proprie, balcon sau/si terasa  cu vedere la mare si caldera. De asemenea sunt dotate cu aer conditionat, seif, frigider, fax, telefon, televizor cu satelit, uscator de par, prosoape pentru piscine, gradina privata.

Caracteristici generale ale vilelor:
 
Cinci vile au piscina privata cu jacuzzi:
-ZEUS, HERA, ATHENA, APHRODITE, ARIS. Acestea au 2 etaje, 40-50 m², pot caza 2-4 persoane, 2 bai private, acces direct de la terasele lor la piscine private cu jacuzzi, dispun de gradina privata si balcon.
 
-APOLLO, HERMES. Acestea au 2 etaje, 50-60 m², pot caza 2-6 persoane, dispun de  gradina privata, balcon, 2 bai si impart o piscina principala.

-POSEIDON, DEMETER, ARTEMIS. Acestea au 2 etaje, 40-50 m², pot caza 2-4 persoane, dispun de gradina privata, balcon, 2 bai si impart o piscina principala.

-EROS, DIONYSOS, HERCULES, ASCLEPIO. Acestea au un etaj, 35 m², pot caza 2-3 persoane, dispun de living, gradina privata, balcon si impart piscina pricipala.

-EPHAESTUS, HESTIA - Hephaestus are 2 etaje, poate caza 3 persoane si are o usa care face legatura cu Vila Hestia; aceasta din urma are un etaj si poate caza 2 persoane. Fiecare vila are gradina privata, balcon si impart piscina principala. 
 
Alte facilitati: receptie, internet, restaurant cu terasa in aer liber, sala de gimnastica, baie turceasca, parcare, room service 12 ore, spalatorie, baby sitting, ghid sau sofer la cerere, bucatar pentru comenzi private.

Nota: In vilele cu piscina privata, copiii sub 12 ani nu sunt acceptati.              

Website: www.pantheon-villas.gr

Facilitati:

Camere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessChicinetaInternet in hotelJacuzziHotel cu parcarePiscina exterioaraRoomserviceServiciu de babysittingTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamily

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel