Hotel Philoxenia Bungalows

Hotel Philoxenia Bungalows    

Situat la doar 1 ora distanta de Salonic, in mijlocul unei paduri de pini si la doar 150 m fata de mare, modernul complex de bungalow-uri reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta linistita, cu excursii in imprejurimi. Datorita localizarii sale, Philoxenia este recomandata celor care se delecteaza cu plimbarile in natura. La 20 km fata de hotel se gasesc 3 trasee pentru pasionatii de drumetii.

Complexul este format din 11 cladiri cu 2 etaje fiecare, avand in total 155 de camere recent renovate, 147 dintre acestea sunt camere duble ce ofera posibilitate de cazare pentru maxim 4 persoane ( cu paturi suprapuse), si 8 apartamente cu cate 2 camere separate fiecare. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV-satelit, minifrigider, uscator de par.
Facilitati hotel: in centrul complexului se afla restaurantul, barul de la piscina, piscina pentru adulti, piscina pentru copii si spatiu de petrecere a timpului cu biliard, ping pong si jocuri video. De asemenea, hotelul mai dispune de: internet, servicu de rent a car, cafe-bar, loc de joaca pentru copii. Frecvent hotelul organizeaza spectacole si seri grecesti. In apropierea hotelului la doar 150 m, se afla si un centru de scufundari.

Website: www.philoxenianet.gr

Facilitati:

RestaurantBarActivitati de snorkelingActivitati scuba-divingActivitati tur prin naturaCamere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiHotel langa padurePiscina exterioaraPlaja in apropiereUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel