Hotel Portes Beach

Hotel Portes Beach     

Hotelul este amplasat pe plaja, intr-o gradina inundata de flori si pini, in statiunea Nea Potidea pe bratul Kassandra, la o distanta de 54 km de Aeroportul Macedonia si la 65 km de centrul orasului Salonic.

Confortabile, moderne si elegante, cele 183 camere duble si single sunt echipate cu cele mai bune facilitati: frigider, televizor, telefon, muzica, incalzire, uscator de par, casa de valori si balcon sau veranda.

Hotelul Portes Beach pune la dispozitia clientilor  receptie 24h, curatenie zilnica, servicii de fax, serviciu de trezire,sauna, ingrijire medicala (la cerere), inchirieri de masini, sala de conferinta, casa de schimb valutar, cafenea interioara si exterioara, parcare, casa de valori, restaurant central si taverna a-la-carte (pentru pranz).

La restaurantul hotelului puteti savura mancaruri internationale si grecesti sau va puteti relaxa intr-o atmosfera linistita la o cafea sau un cocktail exotic in una din cele doua cafenele, la bar sau la barul de la piscina.      

De asemenea, aici va puteti petrece timpul practicand diverse activitati prin facilitatile puse la dispozitie de hotel: sala de gimnastica, facilitati pentru sporturile nautice, teren de tenis, restaurant acoperit si in aer liber, facilitati de animatie, bar-ul Aithrion, bar-ul Dioni, discoteca-club si seri cu specific grecesc.               

Pentru copii exista un loc de joaca special amenajat, miniclub (pentru copii pana in 4 ani) si  piscina pentru copii.

Website: www.portesbeach.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessCutie de valori la receptieSpatiu de joaca pentru copiiSaunaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel