Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa

Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa      

Hotelul este situat in golful Sahl Hasheesh, la 22 km de aeroportul din Hurghada.

Hotelul dispune de 259 de camere, denumite astfel: Moderate, Superior si Deluxe. Camerele au vedere spre mare, gradina sau spre pisicina si sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, uscator de par, TV-satelit, telefon, seif, acces la internet.

Hotelul Premier Le Reve & Spa detine un spa de lux ce ofera o varietate de tratamente de sanatate si infrumusetare. De asemenea, oaspetii pot beneficia, gratuit sau contra cost, de urmatoarele facilitati sau servicii: sala de gimnastica,  sauna, jacuzzi, masaj, facilitati pentru practicarea sporturilor in aer liber - volei, fotbal, aerobic; servicii de spalatorie, curatatorie, parcare, piscina cu apa dulce sau sarata, piscina cu dom de sticla prin care se vede cerul, restaurante cu specific italienesc, chinezesc, precum si specialitati pe baza de fructe de mare; bar la plaja.

Nota: Hotelul nu accepta cazarea copiilor sub 16 ani.

Website: www.premieregypthotels.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessInternet in hotelJacuzziMinibar in camereHotel cu parcarePiscina exterioaraSaunaServicii curatatorieServicii de cleaningSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

Couples

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel