Hotel Radisson Blu

Hotel Radisson Blu     

Radisson Blu este un hotel modern si luxos, situat chiar langa Golf Disneyland, in apropierea parcului de distractii Disneyaland. Intre hotel si parc circula zilnic shuttle-bus gratuit. Camerele sunt decorate intr-un stil elegant, oferind un comfort pe masura. Echipamente pentru practicarea golfului se pot inchiria direct de la hotel. Adultii nu trebuie sa rateze relaxarea la piscina, iar pentru cei mici, locul de joaca din interior este perfect pentru distractie.

Hotelul dispune de: 2 restaurante, meniu pentru copii (contra cost), bar, piscina interioara, sauna si masaj contra cost, sala de fitness gratuit, teren de joaca pentru copii, parcare gratuita.

Camerele hotelului, moderne si comfortabile sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, TV, telefon contra cost, facilitati pentru a prepara ceai/cafea; internet si minibar contra cost, seif.

Website: www.radissonblu.com/golfresort-paris

Facilitati:

RestaurantCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu seifCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiLanga mijloacele de transportMinibar in camereHotel cu parcarePiscina interioaraUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel