Hotel Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort

Hotel Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort      

Hotelul este situat la 25 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 15 km de golful Naama Bay si la 5 km de Orasul Vechi, pe malul marii. Construit in anul 2003, hotelul este compus din corpuri de 2 etaje si dispune de: 114 Camere Deluxe cu suprafata de 47 m2 fiecare, ce permit cazarea a maxim 2+1 persoane; Family Suite; 3 camere pentru persoane cu dificultati locomotorii si camere interconectate. 

Facilitatile camerelor: cada sau dus, uscator de par, mini-bar (contra cost), seif (in camera sau la receptie, gratuit), aer conditionat individual, TV, telefon, balcon sau terasa, room service (contra cost), curatenia in camere - zilnic, schimbarea asternuturilor – zilnic.

Hotelul dispune de: 4 restaurante (3 a la carte, contra cost), 3 baruri, 4 piscine exterioare (1 cu incalzire, iarna), 3 sali de conferinte (de la 30 la 220 persoane, contra cost), spalatorie (contra cost), medic - la cerere (contra cost), coafor, magazine, schimb valutar, parcare (gratuit), comanda taxi, Internet-cafe (contra cost).
Gratuit: sala de fitness, sauna, jacuzzi , baie cu abur, tenis de masa, volei pe plaja.
Contra cost: teren de tenis, inchiriere mingi de tenis, masaj, biliard, centru de diving, sporturi acvatice.

Facilitati pentru copii: piscina (fara incalzire), mini-club, baby sitter (la cerere, contra cost), patut (la cerere la receptie, gratuit)

Website: www.renaissancesharmelSheikh.com

Facilitati:

BarActivitati scuba-divingAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziMagazinMinibar in camereHotel cu parcarePiscina exterioaraSaunaServiciu de babysittingUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel