Hotel Rogner Bad Blumau

Hotel Rogner Bad Blumau     

Acoperisuri inverzite, cu iarba si copaci, forme curbate si rotunjite, fatade colorate si cupole de aur, toate acestea intra in arhitectura hotelului Rogner Bad Blumau, ce a fost proiectat de celebrul artist austriac Friedensreich Hundertwasser.

Camerele, suitele si apartamentele sunt toate dotate cu mobilier din lemn, parchet, minibar, telefon, TV prin satelit cu radio integrat, seif in camera, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei.

11 bazine cu apa termala, acoperite sau in aer liber, unicul izvor vulcanic cu proprietati curative si muzica subacvatica, apa termala cu un concentrat mare de minerale din regiunea termala a Stiriei, terapii de inalta calitate, masaje clasice si speciale, servicii de beauty si antrenamente personale.

In toate restaurantele se ofera produse de la cele regionale la cele de sezon, iar mare parte dintre ele sunt produse biologice.

Website: www.blumau.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitMinibar in camereSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel