Hotel Rozmarin

Hotel Rozmarin     

Construit inca din anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si cu o arhitectura aparte va pune la dispozitie 64 de camere si 6 aparamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti.

O echipa profesionala va sta tot timpul la dispozitie, astfel incat dumneavoastra sa primiti servicii complete la inalte standarde pe perioda intregului sejur.
 
Hotelul Rozmarin din Predeal poate fi gazda dumneavostra in orice anotimp : va puteti declara iubirea intr-o primavara in care soarele pluteste timid pe crestele muntilor, va puteti petrece vacante de vara cu familia in jurul focului de tabara dupa o zi de plimbare, puteti admira hainele aramii ale padurii toamna, puteti ciocni un pahar de sampanie la cumpana dintre ani. Va puteti relaxa sau puteti organiza un eveniment corporate.
 
Trebuie doar sa va exprimati dorintele, iar echipa noastra le va transforma in realitate.

Site hotel: http://www.hotelrozmarin.ro

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAlte pachete disponibileBusiness centerCafeneaCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu telefonCamere de nefumatoriCentru de fitnessCity-hotelHotel langa padureJacuzziMinibar in camereHotel cu parcareRoomserviceSaunaServicii curatatorieServicii pentru conferinteServiciu de desteptareSpaTeleviziune prin cabluWi-fi internetZone de nefumatori

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel