Hotel Santorini Grace

Hotel Santorini Grace     

Situat in statiunea Imerovigli, pe coasta nord-vestica a insulei, Santorini Grace este un hotel boutique de lux, cu o deosebita vedere catre vulcan.

Hotelul dispune de camere Duble, numite Deluxe ce includ cate o piscina proprie, iar unele au si propriile terase, cu vederi panoramice asupra calderei. Decorul este modern cu inspiratii mediteraneene, iar fiecare camera include o conexiune rapida la internet si un mic-dejun cu sampanie, care poate fi disponibil, la cerere, intreaga zi.

Dincolo de camerele Deluxe, hotelul dispune de apartamente, disponibile in cinci variante diferite, in functie de suprafata si nivelul de confort oferit. Cele mai simple, numite Junior Suites, beneficiaza de terase mai mari decat camerele simple si de o suprafata considerabil mai mare. Decorul este similar, in stil modern-mediteranean.
Cel mai confortabil apartament, numit The Grace Suite include doua dormitoare, o piscina privata, o sauna stil Hamman si o terasa de mari dimensiuni. Toti oaspetii care aleg acest apartament primesc, din partea hotelului, o sticla de sampanie frantuzeasca si au acces la unele dintre cele mai bune panorame din zona Santorini

Restauranul Grace Santorini, pozitionat pe o terasa cu vedere la mare, ofera un mix de bucatarie mediteraneaa si internationala si este deschis non-stop. Complexul include si o sala de fitness complet utilata si un centru SPA cu tratamente mediteraneene de infrumusetare.

Website: www.santorinigrace.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitCoffe maker in camereJacuzziMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaSpaUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

Couples

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel