Hotel Santorini Reflexions Sea

Hotel Santorini Reflexions Sea     

Complexul este situat pe cea mai faimoasa plaja vulcanica din Kamari, la 15 minute de Santorini Reflexions Volcano si de statiunea Fira, la 10 minute de aeroport.

Santorini Reflexions Sea este alcatuit exclusiv din suite si apartamente. Fiecare apartament este decorat in stil diferit si cu arhitectura diferita de la un apartament la altul.
Pe peretii de la bar si pe stalpii din curtea hotelului sunt aranjate roci vulcanice de culoare rosie sau neagra.

Hotelul ofera fructe proaspete si vin la sosirea turistilor, fructe proaspete si apa zilnic, iar micul dejun se serveste la restaurantul Santorini Reflexions Sea.

Facilitatile camerelor: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu satelit, chicineta complet utilata, frigider/minibar, uscator de par, seif, CD player, prosoape pentru piscine, baie proprie, balcon sau terasa.

Executive si Grand Apartments: aer conditionat, televizor cu satelit, chicineta complet utilata, frigider/minibar, uscator de par, seif, CD player, prosoape pentru piscine, baie proprie, balcon sau terasa, DVD player, cada de baie cu hidro masaj, halate si papuci de baie.

Piscina: piscina cu jacuzzi, sezlonguri, umbrele.

Alte facilitati: Dispune de cocktail snack bar, servicii de spalatorie, lobby lounge, snack bar.

Website: www.santorinireflexionssea.com 

Facilitati:

Camere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitChicinetaCos cu fructe in camereJacuzziLoungeMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSpaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel