Hotel Santorini Reflexions Volcano

Hotel Santorini Reflexions Volcano     

Santorini Reflexions Vulcano este una dintre cele mai fotografiate locatii, imaginea folosita pentru cea mai faimoasa vedere cu insula Santorini  si una din cele mai cunoscute imagini din Grecia.

Hotelul este construit in arhitectura unica specifica acestei insule, in Fira, pe o colina formata din roca vulcanica. Se intinde pe 3 nivele si se afla la 15 minute distanta de aeroport si 25 minute distanta de port.

Hotelul ofera o panorama a muntelui vulcanic, precum si a insulitelor mai mici invecinate. Apusul de soare a fost distins ca fiind dintre cele mai renumite pe plan mondial, si mii de turisti viziteaza anual insula sa se inspire din aceasta minunata vedere a soarelui care apune.

Facilitatile camerelor: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu satelit, telefon direct, frigider, mini bar, seif, uscator de  par, halate si papuci de baie, prosoape pentru piscine, baie proprie, balcon sau terasa cu vedere la Vulcan.

Alte facilitati: spalatorie, lobby lounge, snack bar, mic dejun la restaurantul Santorini Reflexions, curatenie in camere.
 
Website: www.santorinireflexionsvolcano.com 

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitJacuzziLoungeMinibar in camerePiscina interioaraServicii de cleaningTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel