Hotel Singer Sporthotel & Spa

Hotel Singer Sporthotel & Spa     

Hotelul este situat langa partiile din zona de schi Berwang, din regiunea Tirol si face parte din Asociatia Relais & Chateaux, ceea ce il face un hotel superior de 4 stele cu multiple facilitati. Hotelul detine o zona de spa de 1800 mp cu vedere spre munte.

Singer Sporthotel dispune de camere duble standard, studiouri si apartamente spatioase si confortabile, in stil tirolez traditional.

Inconjurata de o gradina de 10.000 mp, zona de spa are saune si bai de aburi, o sala de fitness moderna, zone de relaxare, un bistrou spa si o terasa cu vedere spre munte.
Piscina interioara este conectata la piscina in aer liber, care este incalzita pe tot parcursul anului. Sunt disponibile diverse pachete ce includ: masaje, tratamente de infrumusetare si bai terapeutice.

In apropierea hotelului se gasesc 13 telecabine si 15 km de piste de schi fond, iar cel mai apropiat teren de golf este la 10 minute distanta.

Website: www.hotelsinger.at

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessInternet in hotelJacuzziSaunaSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel