Hotel Sirenis Goleta

Hotel Sirenis Goleta     

Situat in Playa D'en Bossa, hotelul Sirenis Goleta se bucura de o priveliste deosebit de frumoasa cu vedere la Marea Mediterana. Alternativ, de aici puteti descoperi frumusetea centrului istoric al orasului Ibiza, Dalt Vila.

Hotelul dispune de: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, camera de bagaje, Spa, gradina, exchange, wi-fi internet(contra cost). De asemenea, in apropierea hotelului exista centru medical, centru de inchirieri masini si biciclete, magazine, cluburi, baruri si restaurante. 

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele tipuri de camere:
Duble twin - ce au capacitatea maxima de cazare pentru 3 adulti + 1 infant; Premium -ofera capacitate maxima de cazare pentru 2 adulti; Grand suites - capacitate maxima de cazare 2 adulti + 1 infant; Single - pentru un singur adult. Camerele sunt dotate cu: minibar, telefon, aer conditionat, TV-satelit, uscator de par,  baie complet echipata.

Centrul Spa de care dispune hotelul ofera o gama variata de servicii, masaje terapeutice si tratamente. Accesul in centrul Spa este gratuit pentru oaspetii hotelului dar sunt anumite servicii pentru care se achita taxe suplimentare.

Website: www.sirenishotels.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraPlaja in apropiereSaunaSpaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel