Hotel Sol Antillas Barbados

Hotel Sol Antillas Barbados     

Hotelul este situat pe plaja, cu vedere spre golful Magaluf, la 14 km de Palma de Mallorca si la 26  km de aeroportul international.

Hotelul este format din 2 cladiri cu un total de 757 de camere: Antillas cu 329 de camere si Barbados cu alte 428. Camerele sunt dotate cu: terasa, aer conditionat, TV-satelit, telefon, uscator de par. Suprafata camerelor duble, cu vedere la mare sau la gradina, este de 25 m2 iar Junior Suite are suprafata de 40 m2.

Facilitati hotel:  restaurant, bar, snack bar, bar pe plaja, 4 piscine (3 exterioare, pentru adulti, doua dintre ele cu sectiuni pentru copii); piscina interioara are jacuzzi), terasa, club pentru copii, centru fitness, sauna, masaj, teren de tenis, room-service, internet, animatie.

Unic in Magaluf: Parc de distractii cu tematica desenului animat "The Flintstones", perfect pentru evenimente speciale si nu numai, unde puteti participa la diferite activitati si aventuri impreuna cu toata familia.

Website: www.solmelia.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiPiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

FamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel