Hotel St. Raphael Resort

Hotel St. Raphael Resort      

St. Raphael Resort este situat pe una dintre cele mai mari si mai renumite plaje, in Limassol, unde nisipul este foarte fin si marea limpede, calma. La aproximativ 11 km departare de hotel se afla centrul plin de viata al orasului Limassol, iar in apropiere se gasesc magazine, restaurante si baruri. In fata hotelului este si o statie de autobuz.

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurante, piscine interioare si exterioare, un centru de sanatate complet echipat, jacuzzi, sauna, masaj, Spa, 2 terenuri de tenis (cu nocturna), loc de joaca si piscina pentru copii, multiple posibilitati de practicare a sporturilor de apa.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon direct, radio, minibar, uscator de par, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului.

Hotelul este potrivit pentru o vacanta linistita, impreuna cu familia. Copiii de toate varstele gasesc aici destule facilitati pentru petrecerea timpului. Exista echipe de animatie care vin mereu cu activitati si programe noi, atat in interior, cat si in exterior, miniclub cu jocuri de interior, televizor.

Website: www.raphael.com.cy

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCoffe maker in camereSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziLanga mijloacele de transportMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

Family

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel