Hotel Stella Palace

Hotel Stella Palace     

Hotelul este situat in traditionalul sat Analipsi, la doar 4 km de Hersonissos si 20 km de aeroportul din Heraklion.
Stella Palace este unul dintre cele mai noi hoteluri din Creta, intrat in circuitul turistic in anul 2008, cu propria plaja de nisip si avantajul unei localizari ideale in cadrul insulei.

Facilitati hotel: 2 piscine de dimensiuni impresionante (1000 si 1300m), 3 piscine pentru copii (2 dintre acestea cu tobogane), loc de joaca si mini club, plaja privata cu nisip in fata hotelului, terase cu vedere la mare, acces internet, amfiteatru, mini market, restaurant principal (masa bufet suedez bogat) si 3 seri tematice/saptamana, restaurant "a la carte" Elia- specific cretan (clientii care au optat all inclusive, pot cina aici gratuit o data/saptamana), piano bar, 2 baruri in zona piscinei (Kohili si Thalassa), masaj (contra cost).

Caracteristici generale ale camerelor:

Hotelul dispune de 206 camere confortabile si moderne, construite in jurul a doua piscine, majoritatea oferind vedere la mare.

Stella Palace are 4 tipuri de camere: standard, suite cu jacuzzi, suite cu piscina proprie si maisonette.

Camerele standard sunt dotate cu balcon, telefon, televizor, mini frigider, aer conditionat, uscator de par, prosoape pentru plaja si papuci.

Suitele cu jacuzzi au in plus o a doua baie cu jacuzzi, suitele cu piscina proprie au  piscina privata de 20 m2, DVD/mp3 player, pachet de bun venit (fructe, vin si flori), cafea si ceai in camera pe durata sejurului, maisonettele sunt situate intr-un sector mai linistit al resortului si au piscina proprie de 30 m2, 2 bai si jacuzzi.

Capacitate maxima camera dubla standard: 3 persoane; capacitate maxima camera dubla cu piscina proprie: 2 adulti; Capacitate maxima camere family: 4 persoane

Activitati: 2 terenuri de tenis, teren de baschet, 2 mini terenuri fotbal, volei pe plaja, badminton, ping-pong, aerobic si aerobic in apa, biliard (contra cost).

Web site: www.stellapalace.gr

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu telefonInternet in hotelJacuzziMagazinPiscina exterioaraPiscina interioaraTeleviziune prin cabluTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel