Hotel Sunrise Holidays Resort

Hotel Sunrise Holidays Resort      

Hotelul a fost construit in anul 1997 si renovat partial in anul 2011. Este situat la 4,5 km de la aeroportul Hurghada, la 500 m de centrul orasului, pe malul marii.

Hotelul este alcatuit din cladirea principala de 7 etaje si dispune de 384 camere: 241 standard room  (back view cu suprafata de aproximativ 28 m²), Superior Double Deluxe Room,  Superior Double Room, Family Room si Family Suite. Toate camerele dispun de: uscator de par, minibar, seif, aer conditionat, TV-satelit, telefon. Majoritatea camerelor dispun si de balcon sau terasa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele faiclitati sau servicii: 3 restaurante  (1 a la carte, contra cost), 5 baruri, piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna), salon de infrumusetare, spalatorie si curatatorie, magazine, internet cafe, sala de fitness si aerobic, darts, tenis de masa, programe de animatie, polo pe apa, sauna,masaj, jacuzzi, biliard, centru diving, piscina pentru copii.

Website: www.sunrisehotels-egypt.com

Facilitati:

RestaurantBarActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessInternet in hotelJacuzziMagazinMinibar in camereSaunaServicii curatatorieUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel