Hotel Thermenhof Paierl

Hotel Thermenhof Paierl     

Hotelul este situat in partea estica a regiunii Styria, in orasul balnear Bad Waltersdorf, la 60 km distanta fata de Graz. Hotelul combina arhitectura si tratamentele asiatice cu traditia regiunii Styria, detinand o zona extinsa de spa, cu locuri de relaxare in interior si in aer liber. Toate piscinele sunt umplute cu apa termala de la izvorul din incinta.

Camerele hotelului dispun de baie cu cada sau dus, telefon, seif, uscator de par, minibar, halate si papuci de baie. Majoritatea camerelor au si balcon, cu vedere spre terenul de golf, podgoriile din jur sau baile termale.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: zona extinsa de Spa ce ofera variate pachete de tratament si infrumusetare, tratamente asiatice - ayurveda, o camera de relaxare in stil japonez, o gradina Zen cu casa pentru ceai.

Website: www.thermenhof.at

Facilitati:

RestaurantBarActivitati mountain-bikingCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonInternet in hotelPiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel