Hotel Tia Makadi Heights

Hotel Tia Makadi Heights      

Tia Makadi Heights este situat la 25 km de aeroport, la 30 km de centrul orasului Hurghada, in golful  Makadi Bay, pe tarmul marii.

Hotelul este alcatuit din cladirea principala de 3 etaje si  un complex de corpuri de 2 etaje si dispune de 1062 camere: 208 Dune Room  (capacitate maxima de cazare: 3+1 persoane, suprafata camerei este de 35 m²), Lagoon Room si Main Building Room.
Camerele hotelului sunt dotate cu: uscator de par, seif, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa in majoritatea camerelor.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: 7 restaurante, 5 baruri, 3 piscine exterioare, o piscina interioara, spalatorie, curatatorie chimica, internet cafe, teren de tenis, sala de fitness, sauna, masaj, jacuzzi, biliard, minigolf, club pentru copii, scaune speciale pentru copii in restaurant, spatiu de joaca.

Website: www.tiaheights.com

Facilitati:

BarActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCoffe maker in camereSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel