Hotel Trattlerhof

Hotel Trattlerhof     

Hotelul este situat in statiunea Bad Kleinkirchheim, in cadrul Parcului National Nockberge, ideal pentru orice anotimp al anului. Hotelul este unul de familie care pastreaza traditia austriaca in completare cu facilitatile moderne, contemporane.

Camerele hotelului sunt  dotate cu: cada sau dus/wc, uscator de par, halat de baie, minibar, radio, telefon, tv, cablu tv sau tv-sat. Majoritatea camerelor dispun si de balcon cu vedere panoramice asupra muntilor din jur.

Hotelul dispune de: receptie, hol, semineu, internet, lift, parcare-inclusa, garaj, restaurant, bar in hotel. La 400 m de hotel se afla cabana de ski ce apartine hotelului si care se numeste: “Einkehr”. De asemenea, hotelul detine si un centru wellness cu piscina interioara, sauna, baie de aburi, tratament cu infrarosu, kneipp, bazin-inclus, solar, masaj si diverse tratamente cosmetice (contra cost).

Website: www.trattlerhof.at

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessJacuzziMinibar in camerePiscina interioaraSaunaTeleviziune prin cabluTratamente fizioterapie masaj

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel