Hotel Vanilla

Hotel Vanilla    

Recomandat de agentie

Hotel Vanilla este un hotel modern de 3 stele, finalizat in iunie 2009, situat in imediata vecinatate a Complexului Studentesc si a Centrului de Afaceri, cu o arhitectura placuta si cu o echipa gata sa va satisfaca toate dorintele.
Hotelul dispune de 20 de camere si un apartament, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa.

Restaurantul hotelului va sta la dispozitie, avand meniu cu specific romanesc si international, intr-un ambient modern, elegant si o selectie proprie de vinuri. Dispune de asemenea de un colt lounge cu o selectie larga de carti, cafele si ceaiuri. Daca sunteti intr-o vizita de afaceri veti aprecia posibilitatea conectarii la Internet, gratuit prin Wifi.

Website: www.hotel-vanilla.ro

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCafeneaCamere cu cada si dusCamere cu plasma-lcd tvCamere cu telefonCamere de nefumatoriCity-hotelLoungeMinibar in camereRoomserviceServiciu de desteptareUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel