Hotel Vogue Avantgarde

Hotel Vogue Avantgarde      

Recomandat de agentie

Turcia Kemer-Antalya
Hotelul Vogue Avantgarde este un hotel nou, construit in anul 2009 pe o suprafata totala de 140 000 mp. Ofera oaspetilor o experienta de neuitat, in conditii de lux si confort. Complexul dispune de o plaja cu o lungime de 700 m, nisip si pietris, cat si de 2 pontoane. Vogue Avantgarde este situat la 45 km de aeroportul orasului Antalya, la 9 km de orasul Kemer, in statiunea Goynuk, pe malul marii.

Hotelul este structurat intr-un corp de 3 etaje - Main Building si 40 de vile pe un singur nivel. Serviciile aferente vilelor sunt VIP si implica facilitati suplimentare.
Main building:

- 344 camere standard -  maxim 3+1 persoane, suprafata de  42 mp;
- 1 Junior Suite - o camera - baie, maxim 3 persoane, o suprafata de 58 mp;
- 13 Family Suite Room - 2 camere - living, dormitor, baie, maxim 3+1 persoane, suprafata de 82 mp;
- 1 Executive Suite - 3 camere - living, 2 dormitoare, 2 bai, maxim 4+1 persoane, suprafata de 105 mp;
- 2 Penthouse Room - 3 camere - living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, maxim 4 persoane, suprafata de 122 mp;
- 1 Junior Penthouse - 2 camere - living, 1 dormitor, baie, bucatarie, maxim 6 persoane, suprafata de 122 mp;
- 1 King Suite 3 camere - 3 dormitoare, 3 bai, living cu bucatarie in stil american, maxim 6 persoane, suprafata de 260 mp.

Villas:
- 27 Monte Carlo Villas - 5 camere - 2 piscine exterioare pentru toate vilele, living, 3 dormitoare, 3 bai, jacuzzi, bucatarie complet utilata, camera pentru menajera, maxim 8 persoane, suprafata de 220 mp;
- 9 Bali Villas - 5 camere - living, 3 dormitoare, 3 bai, jacuzzi, bucatarie, piscina proprie, camera pentru menajera, maxim 9 persoane, suprafata de 220 mp;
- 3 Premium Villas cu 7 camere: Miami, Dubai, St.Tropez - amplasate pe malul marii, living, 4 dormitoare, 4 bai, 5 TV, bucatarie, camera pentru menajera, cabinet de lucru, laptop, jacuzzi, piscina exterioara, plaja proprie, maxim 12 persoane, suprafata de 500 mp.
- 1 California Villas - 8 camere - situata pe malul marii, living, 6 dormitoare, 6 bai, bucatarie, cabinet de lucru, laptop, jacuzzi, sala de fitness, sauna, piscina interioara, plaja proprie, gradina, room service gratuit, maxim 14 persoane, suprafata de 1100 mp.


Toate camerele au vedere la mare (directa sau partiala), balcon, seif, minibar, telefon, aer conditonat, baie (cu dus si cada), LCD, servicii de curatenie zilnica, room service (contra cost).

Restaurantul principal al complexului, cu o suprafata de 1080 mp si o capacitate de 600 persoane, ofera oaspetilor o gama variata de produse din bucataria locala si internationala. In cadrul complexului sunt variate restaurante a la carte, in diverse ambiante, cu diferite concepte, servicii bune si specialitati delicioase: rusesc, italian, francez, japonez,etc.

Sunt puse la dispozitia turistilor diverse facilitati si activitati pentru petrecerea timpului liber: teren de tenis, volei pe plaja, badminton, boccia, darts, centrul fitness, cinema, hammam, tir cu arcul, etc.

Sistem de masa: Ultra All Inclusive

Sejur/vacanta vara Turcia

Website: www.avantgardevoguehotel.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu plasma-lcd tvCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziLoungeMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraRoomserviceSaunaServiciu de babysittingSpa

Galerie poze:

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel