Hotel Xanadu Resort

Hotel Xanadu Resort      

Recomandat de agentie

Hotelul Xanadu Resort Belek este situat la 40 km de aeroportul Antalya la 5 km de statiunea Belek, pe malul marii si dispune de o plaja privata, nisip si 2 pontoane.
Xanadu Resort Belek are o gradina frumoasa si arhitectura interesanta; dispune de camere spatioase, serviciile si bucataria de calitate si este ideal pentru turistii ce apreciaza confortul.

A fost construit in anul 2000, pe o suprafata totala de 135000 mp si beneficiaza de ultima renovare in anul 2008. Hotelul Xanadu este alcatuit dintr-un corp de 3 etaje,  12 bungalow-uri de 1 etaj si 2 vile separate de 1 etaj.

Hotel Building:
• 197 camere standard -  maxim 3 persoane, o suprafata de 22 mp;
• 26 Junior Suite - 2 camere - living, dormitor, 2 TV, maxim 3+1 persoane, o suprafata de 34 mp;
• 2 Presidential Suite - 3 camere - living, dinning, cabinet de lucru, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 3 TV, terasa cu mobila si sezlonguri, amplasate la etajul 3,
maxim 7 persoane, o suprafata de 200 mp;
• 1 Golf Suite - 3 camere - living, 2 dormitoare, 2 bai, 3 TV, terasa cu mobila si sezlonguri, amplasate la etajul 3, maxim 4+1 persoane, o suprafata de 100 mp.
Bungalow:
• 60 camere standard - maxim 3 persoane, o suprafata de 21 mp;
• 96 camere family  - 2 camere, alcatuite din 2 camere standard unite intre ele printr-o usa, 2 bai, 2 TV, 2 balcoane, maxim 6 persoane, o suprafata de 42 mp;
• 24 Junior Suite - 2 camere (sufragerie, dormitor cu usa, 2 TV, max. 3+1 persoane, o suprafata de 36 mp;
• 12 family suite cu 3 camere, living, 2 dormitoare, 2 bai, 2 TV, maxim 4+2 persoane, o suprafata de 55 mp.
Villas:
• 2 Presidential Villas - 2 nivele cu piscina proprie pentru ambele vile -  primul nivel - living, dinning, cabinet de lucru, bucatarie, dormitor separat,
terasa mare cu mobila si sezlonguri, WC; al doilea nivel - 2 dormitoare, 2 bai, 4 TV, maxim 6 persoane, o suprafata de 220 mp.

VIP-service pentru turistii cazati in Presidential Suite, Presidential Villas, Golf Suite: gratuit transferul aeroport-hotel-aeroport, cocktail de bun-venit, check-in individual, room service 24 h, un set de accesorii VIP, minibar cu o larga varietate de bauturi alcoolice (de productie autohtona si de import), servicii de spalatorie (include spalarea, curatarea si calcarea hainelor), prioritate la rezervarea locurilor in restaurantele a la carte si procedurilor SPA, posibilitatea de a face comanda de cina din restaurantele a la carte si servirea acesteia in camera, posibilitatea de rezervare a mesei din restaurantul principal si a sezlongurilor de pe plaja (la cerere si in functie de disponibilitate), servicii de paza si de majordom pe parcursul intregului sejur (la cerere), late check-out gratuit in functie de disponibilitate, livrarea ziarelor si revistelor, colectie de DVD-uri si CD-uri in camera. Cei care se cazeaza minim o noapte in camerele de categoria lux devin membri ai clubului "High Class" si primeswc un Golden Card care le ofera un pachet de beneficii.

In cadrul hotelului Xanadu oaspetii beneficiaza, gratuit sau contr-cost, de: restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 5 restaurante a la carte (cu specific, cu rezervare prealabila, fara limita - gratuit), 8 baruri (dintre care unul e deschis non-stop),  3 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor,  magazine, spalatorie (gratuit pentru turistii cazati mai mult de 7 nopti), curatatorie,  1 sala de conferinte (pentru 1300 persoane), 9 sali pentru sedinte (20-100 persoane.

Pentru petrecerea timpului liber, oaspetii pot dispune in Hotelul Xanadu, gratuit sau contra-cost, de: jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, 5 terenuri de tenis (1 cu suprafata dura, 4 cu suprafata sintetica), servicii inchiriere echipament de tenis, teren de tenis nocturna, cursuri de tenis in grup, tenis de masa, darts, biliard, bowling (4 culoare), aparate de jocuri, tir cu arcul, tir, program de animatie, muzica live, discoteca; baie turceasca, sauna, baie cu aburi, masaj, solar, golf (vis-a-vis de hotel, 18 gauri), cursuri individuale de tenis, internet cafe, sporturi nautice, internet wireless (pe teritoriul hotelului).

In hotelul Xanadu, cei mici dispun de: bufet, meniu, 2 piscine, 3 tobogane, spatiu de joaca,  mini-club (4-12 ani) si supravegherea copiilor in miniclub (gratuit), carucior (gratuit), bona (contra cost).

Sistem de masa: High Class - All Inclusive

Website: www.xanaduresort.com.tr

Adauga opinie hotel