Catalog hoteluri


Hotelul a fost construit in anul 2008 si este situat la 7 km de aeroportul orasului Hurghada, la 12 km de centrul Orasului Vechi, pe malul marii.

Hotelul este compus din cladirea principala de 3 etaje si dispune de 620 camere:
- 600 standard room (suprafata de aproximativ 24 m2), Family Room si suite.
- 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori si connected room.
Facilitati camere: uscator de par, mini-bar (contra cost), seif (in camera, gratuit), aer conditionat individual, TV, telefon, balcon ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost construit in anul 2010 si  este situat la 45 km de aeroport, la 51 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Este alcatuit din cladirea principala de 4 etaje si dispune de 383 camere: 177 standard room (suprafata de aproximativ 30 m²), Sea View Room, Family Room (Large Room), Family Room (2 connected rooms), Deluxe Room, Junior Suite, si Royal Suite. Toate camerele sunt dotate cu: uscator de par, minibar, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa.
 
Hotelul pune ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost deschis in anul 2008 si este situat la 20 km de aeroportul din Hurghada, la 22 km de centrul  orasului Hurghadei, in statiunea Saal Hashees, pe malul marii.

Hotelul dispune de un total de 514 camere dispuse in cladirea de 2 etaje si corpuri de 1, 2 si 3 etaje: 384 standard room (suprafata de aproximativ 42 m2), Deluxe Room, Duplex Room, Junior Suite, Ambassador Suite, Presidential Suite si Royal Suite.

Toate camerele dispun de: uscator de par, minibar, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 10 km de aeroportul orasului Hurghada, la 15 km de centrul Orasului Vechi, pe malul marii.
A fost construit in anul 2004, ultima renovare - in anul 2008.
Hotelul, compus din cladirea principala de 2 etaje ( receptia) si corpuri de 2, 3 si 4 etaje, dispune de 736 camere:
- 282 standard room (capacitatea de cazare maxim 2+1 persoane, 20 m2), Superior Room,  Family Room
- 4 camere pentru persoane invalide.

Dotari camere: dus, foehn (in camera, gratuit), minibar (contra cost), ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost construit in anul 2006 si este situat la 30 km de aeroport, la 33 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Alcatuit din cladirea principala de 4 etaje si un complex de corpuri de 3 etaje, hotelul dispune de 552 camere: 396 standard room (garden view cu suprafata de aproximativ 52 m²), Sea View Room si connected room. Toate camerele sunt dotate cu: uscator de par, minibar ( contra cost), seif, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 7 km de aeroportul orasului Hurghada, la 1 km de centrul orasului, pe malul marii. A fost construit in anul 1995; renovare anuala.
Hotelul, compus dintr-un corp de 6 etaje, dispune de 283 camere:
- 207 standard room (capacitate de cazare: maxim 2+2 persoane, 26 m2), Elite Room, Cupidon Suite, Neptun Suite, Venus Suite.
- 2 camere pentru persoane invalide, camere pentru nefumatori si connected room.

Dotari camere: cada, foehn (in camera, gratuit), mini-bar (contra cost, plin), seif (in camera, gratuit), aer ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 10 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 4 km de Naama-Bay si la 6 km de Orasul Vechi, aproape de Naama Bay, pe malul marii. A fost construit in anul 2000 si a fost renovat partial in anul 2007.
Hotelul este compus din cladiri de 7 etaje si dispune de 470 camere:
-320 standard room (38 m2), Standard Regency Club Room, Regency Club Room, Sea Front Room, Deluxe suite, Executive Suite Regency Club, Regency Suite si Royal ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 5 km de aeroportul din Sharm el Sheikh si la 7 km de centrul statiunii si de Naama Bay.

Hotelul dispune de un teren de golf cu 18 gauri, o varietate de restaurante ce ofera mancaruri din bucataria internationala; autobuz gratuit catre Naama Bay, centru fitness, sauna, masa, biliard, centru spa, centru diving, mini club pentru copii si mini aqua park cu piscina pentru copii si echipa de animatie.
Hotelul este compus din cladirea principala cu 2 etaje ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway
Hotelul Melia Sharm este situat in zona "Montazah Ras Nasrany Bay", de-a lungul tarmului Marii Rosii, la doar 7 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si de Na'ama Bay, in imediata apropiere fiind zona de magazine si bazaruri.

Melia Sharm ofera servicii de prima clasa si facilitati deosebite, amplasat pe plaja privata cu o panorama uimitoare spre Insula Tiran, renumita pentru scuba diving si snorkeling.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o gama larga de facilitati: portar, receptie 24 ore, room service 24 ore, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 35 km de aeroportul orasului Hurghada, la 1 km de centrul El Gouna, pe malul marii.
A fost construit in anul 1996, ultima renovare partiala - in 2007.
Hotelul este compus din cladirea principala de 2 etaje (numai receptia) si din corpuri de 2 si 4 etaje; dispune de 554 camere:
- 357 standard room (capacitate de cazare maxim 2+1 persoane, 32 m2), Superior Sea View Room, Deluxe Room, Spa Family Room, Family Room Two Bedrooms, Deluxe suite si Lagoon ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

123 »