Catalog hoteluri


Hotelul a fost construit in anul 2008 si este situat la 7 km de aeroportul orasului Hurghada, la 12 km de centrul Orasului Vechi, pe malul marii.

Hotelul este compus din cladirea principala de 3 etaje si dispune de 620 camere:
- 600 standard room (suprafata de aproximativ 24 m2), Family Room si suite.
- 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori si connected room.
Facilitati camere: uscator de par, mini-bar (contra cost), seif (in camera, gratuit), aer conditionat individual, TV, telefon, balcon ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost construit in anul 2010 si  este situat la 45 km de aeroport, la 51 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Este alcatuit din cladirea principala de 4 etaje si dispune de 383 camere: 177 standard room (suprafata de aproximativ 30 m²), Sea View Room, Family Room (Large Room), Family Room (2 connected rooms), Deluxe Room, Junior Suite, si Royal Suite. Toate camerele sunt dotate cu: uscator de par, minibar, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa.
 
Hotelul pune ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost deschis in anul 2008 si este situat la 20 km de aeroportul din Hurghada, la 22 km de centrul  orasului Hurghadei, in statiunea Saal Hashees, pe malul marii.

Hotelul dispune de un total de 514 camere dispuse in cladirea de 2 etaje si corpuri de 1, 2 si 3 etaje: 384 standard room (suprafata de aproximativ 42 m2), Deluxe Room, Duplex Room, Junior Suite, Ambassador Suite, Presidential Suite si Royal Suite.

Toate camerele dispun de: uscator de par, minibar, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 10 km de aeroportul orasului Hurghada, la 15 km de centrul Orasului Vechi, pe malul marii.
A fost construit in anul 2004, ultima renovare - in anul 2008.
Hotelul, compus din cladirea principala de 2 etaje ( receptia) si corpuri de 2, 3 si 4 etaje, dispune de 736 camere:
- 282 standard room (capacitatea de cazare maxim 2+1 persoane, 20 m2), Superior Room,  Family Room
- 4 camere pentru persoane invalide.

Dotari camere: dus, foehn (in camera, gratuit), minibar (contra cost), ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul a fost construit in anul 2006 si este situat la 30 km de aeroport, la 33 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Alcatuit din cladirea principala de 4 etaje si un complex de corpuri de 3 etaje, hotelul dispune de 552 camere: 396 standard room (garden view cu suprafata de aproximativ 52 m²), Sea View Room si connected room. Toate camerele sunt dotate cu: uscator de par, minibar ( contra cost), seif, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 7 km de aeroportul orasului Hurghada, la 1 km de centrul orasului, pe malul marii. A fost construit in anul 1995; renovare anuala.
Hotelul, compus dintr-un corp de 6 etaje, dispune de 283 camere:
- 207 standard room (capacitate de cazare: maxim 2+2 persoane, 26 m2), Elite Room, Cupidon Suite, Neptun Suite, Venus Suite.
- 2 camere pentru persoane invalide, camere pentru nefumatori si connected room.

Dotari camere: cada, foehn (in camera, gratuit), mini-bar (contra cost, plin), seif (in camera, gratuit), aer ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 35 km de aeroportul orasului Hurghada, la 1 km de centrul El Gouna, pe malul marii.
A fost construit in anul 1996, ultima renovare partiala - in 2007.
Hotelul este compus din cladirea principala de 2 etaje (numai receptia) si din corpuri de 2 si 4 etaje; dispune de 554 camere:
- 357 standard room (capacitate de cazare maxim 2+1 persoane, 32 m2), Superior Sea View Room, Deluxe Room, Spa Family Room, Family Room Two Bedrooms, Deluxe suite si Lagoon ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat la 140 km de aeroportul orasului Hurghada, la 6 km de centrul El Quseir, pe malul marii. A fost construit in anul 1995 si este renovat in fiecare an.

Hotelul, compus dintr-o cladire principala de un etaj (numai receptia) si Bungalow-uri de 1 si 2 etaje, dispune de 250 camere:
-143 standard room (capacitate de cazare maxim 2+1 persoane, 28 m2), Superior Room si Royal suite.

Dotari camere: dus, foehn (in camera, gratuit, nu peste tot), mini-bar (contra cost, plin), seif ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Hotel Oberoi      

Hotelul a fost deschis in anul 2001 si este situat la 17 km de aeroport, la 20 km de centrul Hurghadei, in statiunea Sahl Hasheesh, pe malul marii.

Este alcatuit din cladirea principala de 2 etaje (doar receptie) si complexul de vile de 1 etaj si dispune de un total de 102 camere: 63 Deluxe Suite (suprafata de aproximativ 85 m2), 21 Superior Deluxe Suite (85 m2), 12 Grand Suite (125 m2), 6 Royal Suite (225 m2). Apartamentele Royal Suite pot fi ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway
Hotelul este situat in golful Sahl Hasheesh, la 22 km de aeroportul din Hurghada.

Hotelul dispune de 259 de camere, denumite astfel: Moderate, Superior si Deluxe. Camerele au vedere spre mare, gradina sau spre pisicina si sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, uscator de par, TV-satelit, telefon, seif, acces la internet.

Hotelul Premier Le Reve & Spa detine un spa de lux ce ofera o varietate de tratamente de sanatate si infrumusetare. De asemenea, oaspetii pot beneficia, gratuit sau contra cost, de urmatoarele ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

Couples

123 »