Pensiune Club Vila Bran

Pensiune Club Vila Bran     

Recomandat de agentie

Club Vila Bran se intinde pe o suprafata de aproximativ 60.000 mp si este format din 12 vile (cu o capacitate intre 5 si 24 camere).
- 111 camere si 9 apartamente.
Camerele dispun de balcon (107 camere), grup sanitar propriu cu cada/cabina dus, TV - cablu.
Apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living). 3 dintre ele au sauna si cada cu hidromasaj.

Aici va veti bucura de seri cu program de divertisment la Restaurantul de la Stana: foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti/grecesti, recital de muzica internationala, recital de muzica sud-americana, karaoke, discoteca.

Pensiunea dispune de restaurant cu specific de stana situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si a Castelului Bran. Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, un semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. Va puteti bucura si de cele doua terase cu priveliste panoramica. Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana. Restaurantul dispune de loc de joaca pentru copii (interior si exterior).
De asemenea pensiunea ofera si un  restaurant pentru mic dejun si grupuri cu meniu prestabilit, cu o capacitate intre 30-60 persoane si 2 terase cu priveliste spre Bran.

Club Vila Bran va ofera o baza diversificata de agrement pentru toate varstele. Facilitatile bazei de agrement si programele de divertisment va sunt oferite gratuit (cu exceptia bicicletelor):
- 2 piscine exterioare - sezonul de vara;
- 1 complex cu piscina incalzita, sauna, sala de fitness si mese de ping pong (necesita echipament adecvat);
- parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
- sala de spectacole;
- loc de joaca pentru copii (interior si exterior), echitatie (cal, ponei); club pentru copii;
- parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi, pauni, fazani,
- tiroliana, panou de alpinism, teren de tenis,miniteren de baschet, teren de volei (nisip), mini golf;
- petanque, tenis de picior, biliard,darts; tir cu arcul,

Divertisment: petreceri pentru copii cu clovni si face-painting; foc de tabara cu muzica folk si vin fiert; dansuri populare romanesti/grecesti; recital de muzica internationala; recital de muzica sud-americana; karaoke, discoteca.

Website: www.vilabran.ro

Facilitati:

RestaurantActivitati calarieActivitati de dansActivitati tirolianaAlte pachete disponibileCamere cu cada si dusCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiHotel langa padureJacuzziPiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaServicii pentru conferinteTeleviziune prin cablu

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Adauga opinie hotel