Pensiune Podul Turcului

Pensiune Podul Turcului    

Recomandat de agentie

Pensiunea se afla in Moeciu de Jos, la exact 2 Km de Primaria Moeciu, pe drumul ce duce spre Moeciu de Sus.

Amenajata in imediata apropiere a paraului Turcu (de unde provine si numele pensiunii), si intr-un decor de basm, Pensiunea Podul Turcului reprezinta o impletire de traditie, confort si autenticitate.

Pensiunea dispune de urmatoarele facilitati: 16 camere duble dotate cu televizor si baie propie (si posibilitatea de extindere la 30 camere duble prin colaborare cu Pensiunea Codrut aflata la numai 50 m distanta), 2 sali de conferinte utilate complet, acces internet wireless gratuit, restaurant cu o capacitate de 50 de persoane, terase, salon pentru nefumatori, spatiu de joaca pentru copii, gratar / protap, spatiu generos de parcare.

Facilitati pentru petrecerea timpului: sala de jocuri (tennis de masa, football de masa, darts), teren minifootbal, paintball, tir cu arcul, mountain bike, plimbari cu caruta sau sania trasa de cai-50 Ron/ora/6 persoane, loc special amenajat pentru foc de tabara.

Website: http://www.podulturcului.com

Facilitati:

RestaurantActivitati mountain-bikingCamere cu cada si dusSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelHotel cu parcareServicii pentru conferinteTeleviziune prin cabluZone de nefumatori

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel